Feestmogelijkheden

Feestzaaltje

Voor het geven van een feestje bent u bij ‘De Sjoes’ op het juiste adres. Het zaaltje heeft een capaciteit van ± 70 personen, waardoor het met name geschikt is voor verjaardagen.
Wanneer je er binnen stapt, waan je je in de oude praktijk van Dr. Braber.

Het zaaltje is verder verrijkt met een eigen bar en afgewerkt in nostalgisch notenhout, waardoor het een warme huiskamersfeer uitademt.

Barbecue

Ook in de tuin heeft ‘De Sjoes’ gelegenheid voor borrels. De tuin biedt namelijk plaats aan 50 personen, waarbij je naar eigen voorkeur een feestje kunt samenstellen, zodat je optimaal kunt genieten van de gemoedelijke sfeer op een zwoele zomeravond of middag.

Borrelen

Natuurlijk is het ook mogelijk om met een gezelschap in het café te komen borrelen. Het is dan raadzaam de eventuele bittergarnituur of luxe hapjes van tevoren te bestellen.

Besloten feest

Van maandag t/m donderdag is het incidenteel ook mogelijk om besloten in het café te feesten. Hierbij proef je gewoon de stemming die er elk weekend in ‘De Sjoes’ heerst.

High Beer

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in speciaal bieren is er ook een ‘High Beer’. 5 proefglazen speciaal bier worden vergezeld met een mooi gevulde hapjesplank.              

De High Beer dient van te voren besteld te worden en geld voor minimaal 4 personen.
Royal High Beer (24,50).

Check de ‘High Beer’ link.

Meer weten? Direct reserveren?

Heeft u nog vragen of wilt u meteen een datum afspreken vraag dan naar Patrick of Maurits. Of kom gewoon eens een kijkje nemen om uzelf er van te overtuigen dat het in café De Sjoes wel heel goed toeven is.

Patrick Duda
Café De Sjoes
Tel:0165-564345
e-mail: sjoes@outlook.com