Feestmogelijkheden

 

Feestzaaltje

Voor het geven van een feestje bent u bij ‘De Sjoes’ op het juiste adres. Het zaaltje heeft een capaciteit van ± 70 personen, waardoor het met name geschikt is voor verjaardagen.
Wanneer je er binnen stapt, waan je je in de oude praktijk van Dr. Braber.

Het zaaltje is verder verrijkt met een eigen bar en afgewerkt in nostalgisch notenhout, waardoor het een warme huiskamersfeer uitademt.

Barbecue

Ook tot barbecueën geeft ‘De Sjoes’ gelegenheid. De tuin biedt namelijk plaats aan 50 personen, waarbij je naar eigen voorkeur een menu kunt samenstellen. Op een gasbarbecue wordt dan het vlees voor je gebakken, zodat je optimaal kunt genieten van de gemoedelijke sfeer op een zwoele zomeravond.

Borrelen

Natuurlijk is het ook mogelijk om met een gezelschap te komen borrelen. Het is dan raadzaam de eventuele bittergarnituur of luxe hapjes vantevoren te bestellen.

Besloten feest

Van maandag t/m donderdag is het incidenteel ook mogelijk om besloten in het café te feesten. Hierbij proef je gewoon de stemming die er elk weekend in ‘De Sjoes’ heerst.

 

High Beer

Voor de diegenen die een “High Tea “,maar niks vinden,is er nu speciaal  in De Sjoes “High Beer”. De yoghurt en cake wordt vervangen door nacho’s, kaas en worst en warme tapas uit de frituur, stokbrood en kruidenboter. De thee wordt natuurlijk speciaalbiertjes.

De High Beer dient van te voren besteld te worden en geld voor minimaal 4 personen.
Royal High Beer (22,50).

Check de ‘High Beer’ link.

Meer weten? Direct reserveren?

Heeft u nog vragen of wilt u meteen een datum afspreken vraag dan naar Patrick of Ingrid. Of kom gewoon eens een kijkje nemen om uzelf er van te overtuigen dat het in café De Sjoes wel heel goed toeven is.

 

Patrick en Ingrid
Café De Sjoes
Tel:0165-564345
e-mail: sjoes@outlook.com